Allergier og astma

Allergier og astma

 

Jeg behandler alle allergier, astma, overfølsomheder og intolerancer. 

 

Når du reagerer allergisk med nys, kløen, snotnæse, udslæt eller det, der er værre, er det fordi, din hjerne forsøger at advare dig om, at noget er farligt, og at du skal undgå at være i kontakt med det. Det kan være bestemte pollen, pelsdyr, madvarer, støv, skimmel, eller noget helt andet.

 

Det er en uhensigtsmæssig reaktion af din hjerne, da støv og pollen ikke er farligt. Men på et tidspunkt i dit liv, har du oplevet noget, som din hjerne har tolket som farligt, samtidig med at støv eller pollen eller, hvad du nu reagerer over for i dag, har været i dine omgivelser. På den måde har din hjerne lavet et program, der hedder “støv er farligt” eller “pollen er farligt”.

 

Jeg hjælper med at omprogrammere din hjerne til ikke at være bange for noget, der i realiteten er ufarligt. På den måde kan din krop falde til ro, og du kan blive fri for din allergi og astma. Det gælder også i forhold til fobier og angst, som fx højdeskræk, klaustrofobi og eksamensskræk. 

 

Jeg vejleder dig også til at få styrket dine slimhinder, som ofte er sarte, når du har allergi. De er ofte sarte på grund af en overvækst af svampen candida albicans. Du kan læse mere om svampen her

"Efter én behandling hos Urmila har vi ikke haft brug for antihistamin resten af sommeren, og der har ikke været det mindste af nys og kløen. Det er helt vildt!” 

 

- Louise Graff Frodelund, Ry

“Jeg havde astmaanfald flere gange om ugen. Efter tre behandlinger har jeg ikke astma mere, og jeg har det godt i min krop.” 

 

- Henriette, 47 år, Ry

“Efter to behandlinger har jeg til min store glæde kunnet halvere min astmamedicin og fået kureret min højdeskræk, hvilket giver en dejlig følelse af frihed.” 

 

- Helle Lauridsen, 47 år, Ikast