Smerter

URMILA

Mastergrad i Ernæring og Forfatter

Smerter

 

Jeg behandler blandt andet mavepine, hovedpine, rygsmerter, skuldersmerter, musearm og uens benlængde.

 

Behandlingen omfatter kostomlægning, energiterapi, tryk på akupressurpunkter, zoneterapi og afspænding. Nogle smerter kan fjernes på få minutter, mens andre kræver ændrede kostvaner og kropsholdning. 

 

Jeg lægger stor vægt på, at du selv skal forstå årsagerne til dine smerter, og at du får overskuelig vejledning til at blive smertefri. 

“Jeg havde i 8 til 10 uger haft ondt i maven og smerten trak ned i min lænd. Urmila satte mig på en skrap kur, men det var det hele værd for efter en måned var mine smerter væk -  ligesom min trang til søde sager. "


- Mand, 47 år, Ry

“Jeg havde i ca. 7 år følt, at min krop var ude af balance. Jeg mærkede det spedielt i mine knæ, fingre og i alle led, som gjorde ondt. Urmila anbefalede en kur til mig og afbalancerede mig på forskellige måder, og nu har jeg ikke ondt i kroppen mere, og mit eksem på hagen er også væk” 


Rikke, 50 år, Ry


SMS:  "Hej Urmila, vil blot sige tusind tak for i dag!! Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, men min arm og skulder har det bare SÅ meget bedre efter sessionen i dag, og jeg kan nu se frem mod ferine med større ro. "

 

- Camille, 39, Ry

TIDSBESTILLING

 

Hvis du ønsker en tid, så skriv en mail til mig på urmila@urmila.dk, eller send en sms på

 60 14 74 44.

Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

 

TAVSHEDSPLIGT OG ETIK

 

Som behandler har jeg tavshedspligt, og alle oplysninger, jeg modtager, behandles fortroligt.


Læs mere her

 

KONTAKT

 

Urmila Bruun Lautrup

MSc i Ernæring

Vibevej 5

8680 Ry

urmila@urmila.dk

© Copyright. All Rights Reserved.