Angst og fobier

Angst og fobier

 

Hvis du har angst eller en fobi, så opfører din hjerne og krop sig som om, du er i livsfare, når du møder det, du er bange for. Det betyder, at din krop er i kamp/flugt-tilstand, og at du oplever en enorm stress og et ubehag. 

 

Jeg tester mig frem til årsagen til din fobi eller angst, og så får jeg din krop til at slappe af og få en ny opfattelse af det, der før har truet den. Behandlingen er behagelig. 


Metoden er alfa-kinesiologi, som er udviklet af stresskonsulent Ole Larsen.

“Jeg havde eksamensangst så voldsomt, at jeg oplevede at besvime under mine terminsprøver i år. Urmila hjalp mig til at få ro på min krop og mine tanker, og jeg bestod min eksamen med et højt gennemsnit.” 

 

- Kvinde, 20 år, Silkeborg

“Jeg var rigtig bange for at flyve, og jeg havde svært ved at glæde mig til vores tur til Thailand. Heldigvis kom jeg ned til Urmila, og efter to behandlinger var jeg mere tryg ved at flyve, og vores tur gik rigtig godt” 

 

- Mads, 12 år, Ry

“Min angst viste sig specielt på mit arbejde, og når jeg skulle tage offentlig transport. Urmila har givet mig nogle værktøjer, og nu har jeg ikke mareridt mere, og jeg synes endda, at det er rart at tage toget.”

 

- Christine, 20 år, Ry