Anmeldelser


Fra www.graviditet.dk


"Forfatteren Urmila Bruun Lautrup har på mesterligvis begået en genistreg af en bog. Hun har forenet masser af faktuel viden med gode fængende og fremfor alt sjove illustrationer, der på en forfriskende måde beskriver hvad vi gør med vores mad og hvad vores mad gør ved os.


En de bedste ting ved bogen er, at den kan tåle at blive læst mange gange, hvilket kun vil gøre tilegnelsen af indholdet endnu stærkere. Ligesom den også kan bruges som opslagsværk, for der er ingen tvivl om at forfatteren ved hvad hun taler om. Højst anbefalelsesværdig."


Bogen er anmeldt af Pete Andersen.

Fra boganmeldelse.com


Informerende, humoristisk og dejligt befriet for moralske pegefingre(Bedømmelse 5 ud af 5)

Bente


Har lige købt Spisebogen af Urmila Bruun Lautrup. Jeg har vist den til samtlige af mine børnebørn, som svinger i aldrene 4-13, og de har alle seks været vilde med den, ligesom jeg. Forældrene er også vilde med den. Det må man da kalde en succes! Vi er alle blevet klogere af at kigge i den samtidig med, at vi er blevet underholdte. Illustrationerne er fantastiske og tonen er dejligt bramfri. Og så er det altså rart at sidde sammen med sine børnebørn og hygge sig. Nu har deres forældre også købt den, men jeg tror nu, mine børnebørn vil synes den er sjov endnu hjemme hos mig, for det er en langtidsholdbar bog, ikke mindst for mig selv. Godt gået Urmila. Og tak!

Udspil DGI magasinet


Spisebogen

Sjovt illustreret med sammenklippede tegninger og fotografier har ernæringsekspert og terapeut Urmila Bruun Lautrup forsøgt at skrive en grundlæggende ACB om mad og sundhed for både børn og voksne. Siderne er spækket med korte faktuelle oplysninger om kulhydrater, proteiner, fibre, fedtstoffer, vitaminer, koffein, alkohol, madvaner, kropsvægt, tilberedning af fødevarer, sund mad, bakterier og hygiejne. Alt sammen illustreret på enkel, pædagogisk og farvestrålende vis, så det tydeligt fremgår af siderne, hvad der er sundt og usundt samt risikabelt, f.eks. i form af allergi, og sundhedsfremmende i hverdagen. Bogen søger på en gang at afmystificere myter om mad og at servere den seneste viden om emnet på en forståelig, appetitvækkende måde.

Spisebogen - Lær at forstå hvad maden fortæller dig. Af Urmila Bruun Lautrup. Udg. af forlaget Jepsen & Co. 64 sider, 169 kr.

Månedsmagasinet Undervisere


Spisebogen

Lær at forstå hvad maden fortæller dig

Forfatter: Urmila Bruun Lautrup

169 kroner, 64 sider

Jepsen og Co.


Anmeldt af: Birgit Østergaard


"Spisebogen" er en grundlæggende ABC om mad og sundhed til børn og deres forældre.


Bogen har ingen løftede pegefingre, men lægger i en humoristisk og bramfri tone vægt på, hvordan vi kan lytte til vores krop og forstå, hvad den har brug for.


Spisebogen kan lånes på biblioteket.